001 Kakvo Predstavlyavat Trihomite V Kanabisa

Определят трихомите като "малки микроскопични възглавнички, покрити с восъчно масло, които се отделят от малки жлезисти власинки. Те се намират най-вече по повърхността на цветните глави, известни още като пъпки. Трихомите се срещат не само при растението канабис, но и при много други сухоземни...

Прочети още...

 001 Koj E Naj Dobriya Nachin Da Si Nabavim Protein

Протеините са изключително важни и ценни за нашето здраве, тъй като са основен градивен елемент на човешкото тяло. За съжаление, те са сред многобройните хранителни вещества, към които често изпитваме недостиг.

Основният виновник, разбира се, е съвременният начин...

Прочети още...

Пчелният клей, или по-широко срещан като прополис, бива смес от смоли, прашец от цветовете, и разбира се, пъпчици на растенията, която преминава през млечно-кисела ферментация в самата храносмилателна система на пчелите.

Прополисът, като натурална смес, обогатена на ензими, бива още и...

Прочети още...

Хлорела и спирулина от moe-zdrave.com

Хлорела и спирулина са пълноценни натурални храни, отглеждани в огромни сладководни езера, специално предназначени за водорасли от този тип. Тези растения са използвани още преди много години от ацтеките като източник на храна.

Те обичат топлия тропически климат, където виреят и се размножават...

Прочети още...

Спирулина в България - снимкаВодораслото "Спирулина" има специален биохимичен състав, благодарение на който може да се използва за нормализирането на физиологичните функции на човешкия организъм и за профилактика на различни болести. Полезните свойства на това уникално водорасло способстват за повишаването на нивото на хемоглобина в кръвта. За често...

Прочети още...