01 Zakopchavane Srebarni Obeci

Сребърните обеци се предлагат в изобилие от модели, като всеки се откроява със своите стил и красота. Когато търсим удобни украшения за ежедневието, най-важното е да се спрем на подходящите закопчалка и големина. 

Избор на за закопчалка за обеци - важен фактор за комфорта при носене

Ослепителната визия, според Капино, изисква някои жертви, но с годините всяка дама започва да търси все по-силно практичността и комфорта. Това се отнася не само за облеклото и обувките, но и за аксесоарите. Затова можем да кажем, че удобството е един от основните фактори при избор на сребърни обеци.

 

А кое е от ключово значение? Отговорът се крие в тежестта, дължината и закопчалката. Колкото по-малки и леки са, толкова по-малко ще ги усещате, за сметка на висящите. Има и някои дами, които просто са свикнали да носят украшения за ухото, които се закопчават с винтче, с кукичка, с лостче и т.н. Тук става въпрос за предпочитания и навик. 

Видове закопчаване на сребърните обеци

 

  • Английско закопчаване - отново минава лостче, което се скрива зад ухото, а в задната част се заключва. 
  • Френски куки - те са актуални само за висящите модели обеци. Закопчалката е под формата на кукичка, която минава през ухото.
  • С винт или тип “пеперуда” - подходящо е за всеки тип по-малки сребърни обеци. От тях излиза едно лостче, което минава през ухото, а отзад се закрепва с винтче.
  • Тип обръч - обецата се отваря като панта, а закопчаването е с пръчица, която има резка. Така влиза в отвора и се заключва с щракване, за да не изпадне. 
  • С лостче - кукичката минава през ухото и накрая се затваря с помощта на механичен клипс. По този начин се стопира и няма опасност от лесно изхлузване. 
  • Класически халки - те са класически тип сребърни обеци, които са предпочитан избор и днес. Обикновено закопчаването се получава чрез лостче, което влиза в кухата тръбичка, разположена срещу него. 
  • С нанизване - ако сте се насочили към подобни сребърни обеци, то трябва да знаете, че тяхното закопчаване е малко нестабилно - половината се нанизва през отвора на ухото.
  • Предно закопчаване за деца - този тип украшение имат халка в предната, видима част. Отзад-напред преминава малка кукичка, която се захваща в халката. 

Какви сребърни обеци предлагаме в Capino?

Онлайн магазин Capino.bg е събрал в своята колекция всякакви видове украшения за ухото - с различни размери, дизайн и форма. Независимо дали търсите по-класически стил, изискани сребърни обеци, цветни и шарени, екстравагантни или с конкретен тип закопчалки, ние можем да ви помогнем. 

 

Бъдете подготвени, че ще се затрудните по-скоро от големия избор, отколкото от липсата на намиране на точния продукт. Ако имате въпроси относно големина, тежест или други елементи, вижте описанието под продуктите. Екипът на Капино също е насреща да отговори на всички ваши въпроси.